Лазерна епилация

Копринено мека и гладка кожа за дълго време, при това безболезнено – вече е напълно постижимо благодарение на лазерната технология от последно поколение Soprano Titanium, която нашите професионални терапевти в MG Derm използват. Апаратът съчетава няколко иновативни функции и подобрени параметри, за да осигури ефективна епилация за всеки тип кожа.

Soprano Titanium

Лазерната епилация представлява апаратна процедура, която се прилага върху различни зони от лицето или тялото, с цел дълготрайно премахване на нежеланото окосмяване. Смята се за най-ефективния метод, унищожавайки космените фоликули в дълбочина и така забавя последващото им израстване. Това се случва благодарение на светлинната енергия, излъчвана от лазера. При допир с кожата тя се трансформира в топлина, която се натрупва в космените фоликули и по този начин оказва влияние единствено върху тях, без да вреди на кожата.

В MG derm се доверяваме на световния лидер в производството на лазерна апаратура Alma™. Soprano Titanium е тяхната последна иновация в областта, изцяло медицинска и лицензирана система, която покрива всички критерии за безопасност. Разработената SHR технология гарантира сигурността и комфорта на клиентите. 

Лазерната епилация със Soprano Titanium е безвредна, не предизвиква болка, изгаряне или неприятно усещане за кожата. За разлика от другите лазерни апаратури, които работят само на една дълбочина, Soprano Titanium е единственият в света лазер, който съчетава трите дължини на вълната - диоден, александритен и ND:YAG. По този начин се третират ефективно всички видове косми при всеки фототип кожа. 

Ключови предимства на апарата Soprano Titanium:

Един голям накрайник с размер 4 см² за бързо обработване на по-големи участъци от кожата. 

Приставки за еднократна употреба за по-добра цялостна хигиена на процедурите. 

ICE PLUS™ охлаждаща система за неутрализиране на болката при всяка третирана зона. 

За кого и кога е подходяща?

Soprano Titanium е подходящ избор за ефективна и безболезнена епилация за пациенти с различен профил и необходимост:

Жени и мъже

Всички зони на лицето и тялото, включително уши, нос, вежди, интимна зона

Всички фототипове кожа 

Различен цвят и дебелина на косъма

Процедурата е подходяща да се прилага целогодишно

Какво да направите преди процедурата?

Поне три седмици преди процедурата не трябва да премахвате космите с кола маска, епилатор, пинсета или друг тип скубане

В деня преди процедурата космите се премахват с бръснач

Посъветвайте се с терапевтите на MG Derm 

За да постигнете най-добри резултати спрямо вашето желание и конкретното състояние на тялото ви, се посъветвайте с терапевтите на MG Derm. Те ще изготвят персонален план с процедури за вас.