Нашият екип

Д-р Мануела Гицова
Дерматолог
Д-р Мануела Гицова е лекар със специалност по Дерматология и основател на MG Derm. 

През 2015 г. придобива магистърска степен по медицина от Медицински университет - София, а през 2018 г. успешно се дипломира и като магистър – здравен мениджър по „Обществено здраве и здравен мениджмънт“ в същото висше учебно заведение. Своята специализация като дерматолог провежда във Военномедицинска академия - София в Отделение по кожни и венерически болести към Катедра пластична хирургия и дерматология.Основните й професионални интереси са в сферите на естетичната медицина, съвременните лазерни технологии и инжекционни процедури и от 2018 г. насам практикува активно Естетична дерматология. Има множество завършени специализирани обучения и практически курсове в тази област, както и участия в научни конференции и международни конгреси. Д-р Гицова има научни публикации в специализирани български списания.От 2019г. е сертифициран трейнер на колагеностимулиращата терапия за лице и тяло Jalupro. През 2022г. получава престижна награда  за постижения в антиейджинг терапията. Член е на Български лекарски съюз, на Българското Дерматологично дружество и на Британски лекарски съюз.
Д-р Стеляна Гицова
Акушер-гинеколог
Д-р Стеляна Гицова е дипломиран акушер-гинеколог с близо 10-годишен професионален опит в областта.

През 2014 г. завършва Медицина в Медицински университет - София, а през 2018 г. придобива магистърска степен по „Обществено здраве и здравен мениджмънт“. Специализацията си по акушерство и гинекология провежда във Военномедицинска академия - София и СБАЛАГ Майчин дом и през 2019г. придобива специалност. Практикува активно от 2015 г. насам, като в момента заема длъжност Асистент в Клиника по обща и онкологична гинекология - ВМА София.

Има редица сертификати и професионални квалификации, сред които:
- 2017 г. – Курс Основи на колпоскопията в Кралски колеж на акушер-гинеколозите Лондон, Великобритания;
- 2018 г. – Курс Напреднало ниво на колпоскопията в Кралски колеж на акушер-гинеколозите Лондон, Великобритания;
- 2021 г. - Курс по диагностична и оперативна хистероскопия, ВМА-София;
- 2022 г. - Курс по колпоскопия, ВМА-София;
- 2023 г. - Гинекологична ендоскопска (лапароскопска) хирургия, (IRCAD) Медицински университет Страсбург, Франция;
- 2023г. – Лазер-терапия в гинекологията, VELA Academy, Болоня, Италия;
Д-р Гицова има над 40 публикации в специализирани медицински издания в България и чужбина. Член е на Български лекарски съюз, Българско дружество по акушерство и гинекология и Британски лекарски съюз.
Д-р Иванина Лазарова
Лекар
През 2019г. придобива магистърска степен по медицина от Медицински университет - София. Има над 10-годишен опит в сферата на естетичната медицина и лазерните процедури за лице и тяло. Практиката й включва широка гама от интервенции, сред които лазерно аблативно и неаблативно подмладяване, премахване на белези, стрии, хиперпигментации, телеангиектазии, кожни образувания и други естетични проблеми на лицето и тялото. От 2020г. е сертифициран трейнер на световната професионална медицинска апаратура "Alma Lasers" за лекари и специалисти по дерматологична естетика в България. Другото направление на д-р Лазарова са инжекционни процедури като мезотерапия, колагенови стимулатори, поставяне на филъри и др. Към момента д-р Лазарова е специализант и докторант по урология към Медицинска Академия - София в Клиника по Урология. В MG Derm тя прилага богатия си опит и експертни умения именно в извършването на лазерни и инжекционни процедури.
Надежда Васева
Рехабилитатор
Надежда Васева е професионален рехабилитатор и специалист с повече от 13 години опит в работата с медицинска лазерна апаратура.
През 2012 г. завършва специалност Рехабилитация и масаж в Медицински колеж към Медицински университет – София, а през 2016 г. придобива бакалавърска степен по „Управление на здравни грижи и лекарствена безопасност“. От 2019 г. е дипломиран магистър – здравен мениджър, отново в Медицински университет – София.
Професионалните интереси и дългогодишен опит на Надежда Васева са в областта на медицинските лазерни системи за третиране на лице и тяло. Това й дава възможност да практикува множество различни терапии за пациенти с естетични и клинични проблеми, включително и такива, свързани с хормонални смущения.
Мадлена Костова
Рецепционист
Мадлена Костова има повече от 20 години опит в работата с клиенти в сферата на козметичните и естетичните услуги.
Завършва специалност Медицинска козметика и масаж и практикува разнообразни дейности в утвърдени клиники и салони за красота.
С богатия си професионален опит Мадленa Костова помага на пациентите на MG Derm в широкия избор от процедури за лице и тяло, като ги насочва към най-подходящата терапия и експерт спрямо индивидуалните им нужди.