Моделиране на тяло

Добре оформеното и стегнато тяло подобрява не само външната ни визия и излъчване, но и самочувствието, настроението и цялостното възприятие за самите нас. Забързаното ежедневие често ни пречи да отделим нужните грижи и време за него, а и невинаги получаваме желания резултат.
На помощ идват развитието на технологиите и последното поколение апаратура, което използваме в MG Derm. Alma PrimeX е световно утвърдена платформа, която се използва за неинвазивни процедури в естетичната дерматология и има доказано добри резултати за постигане на перфектен силует.

За третиране на какви проблеми е подходяща?

Моделиране на тялото – оформяне на най-проблемните зони - корем, талия, бедра, седалище, ръце и колене

Разграждане на излишната мастна тъкан и намаляване на обиколките

Премахване на целулита

Ускоряване на метаболизма в подкожната тъкан

Стягане и подобряване на текстурата на кожата

Третиране на стрии

Премахване на двойна брадичка

Как работи?

Alma PrimeX съчетава две иновативни технологии, чрез които работи ефективно за подобряване на едни от най-често срещаните несъвършенства във фигурата:

Ултразвук - произвежда напречни вълни, които третират конкретно избраната зона и намаляват големината на мастните клетки. Това се случва посредством приятно затопляне на тъканта и насочване на вълните към по-упоритите мастни натрупвания. Благодарение на конусовидната форма на апликатора, топлината се разпределя равномерно, без да се концентрира в една гореща точка. Ултразвукът стига до тъканта под формата на импулси или кратки, ударни стимулации, а не на непрекъсната вълна, което го прави по-ефективен. Апликаторът работи и с функция вакуум – за още по-добър контакт с кожата.  

Радиочестота – въртящият се и масажиращ накрайник създава униполярна (еднополюсна) радиочестотна енергия, която загрява кожата равномерно в дълбочина. Този процес стимулира производството на нов колаген и еластин, имащи водеща роля за стягане и изглаждане на кожата.

Апаратът разполага с няколко накрайника за локално третиране на различни зони от тялото и мастните натрупвания в тях, включително премахване на двойна брадичка.

Четирите ключови предимства на Alma PrimeX за Х фактор резултати:

ConeX

Конусовидна форма на апликатора - усилва акустичните вълни за сметка на ултразвуковите и така елиминира появата на една гореща точка.

Impulse

Ултразвукът работи чрез изпращане на импулси, а не на непрекъснати вълни, за по-голям ефект върху третираните зони.

MaXimize

Вакуум технология за непрекъсната свързаност между апликатора и кожата и равномерно доставяне на ултразвуковите вълни.

ReACCT

Интелигентно разпознаване на характеристиките на третираната тъкан – дава възможност за регулиране на ултразвуковата честота по време на процедурата спрямо нуждите на конкретния пациент.

И още ползи от Alma PrimeX

Кратки процедури с продължителност между 20 и 60 минути

Видима промяна още след първата процедура и постигане на пълен резултат в рамките на няколко седмици

Неинвазивна терапия

Приятно усещане за затопляне и масаж

Без нужда от предварителна подготовка и период за възстановяване 

Приложим през цялата година

Базови процедури

PrimeX Classic

за контуриране на тяло

Оформяне на перфектен силует само с няколко 20-минутни процедури. Ултразвуковите вълни разграждат подкожните мазнини и така спомагат за намаляване на обиколката в избраната от клиента зона.

PrimeX Pro

за контуриране на тяло и стягане на кожа

Комбинация между ултразвуков апликатор и радиочестотни вълни за видима промяна отвътре и отвън - моделиране на тялото чрез намаляване на мастните натрупвания в дълбочина и подобряване еластичността и текстурата на кожата.

PrimeX Premium

за оптимални резултати в оформяне на тялото, борба с целулита и стягане на кожата

В тази комбинация на използваните технологии Alma PrimeX разгръща пълния си потенциал. Ултразвуковите импулси работят за елиминиране на нежеланите мастни натрупвания, а резултатът е изваяна фигура с перфектни форми и извивки, редуцирани целулит и обиколки в желаните зони. Загубата на обема от мастните клетки може да доведе до отпускане и увисване на кожата. За премахване на този ефект спомага радиочестотната енергия, която стимулира производството на колаген и еластин и така стяга кожата. Цялостно процедурата подобрява кръвообращението и видимо контурира тялото.

Посъветвайте се с терапевтите на MG Derm 

За да постигнете най-добри резултати спрямо вашето желание и конкретното състояние на тялото ви, се посъветвайте с терапевтите на MG Derm. Те ще изготвят персонален план с процедури за вас.